Різне

Не Валенсія, не Трабзонспор і не Брентфорд: Яремчук переходить в колишню команду Блохіна – несподівані деталі

Переглядів 37400
Владислав Лютостанський
19 голосів
Роман Яремчук. Фото: Getty Images
Бельгійський Брюгге узгодив трансфер Романа Яремчука в відомий європейський клуб. Український нападник продовжить кар'єру в грецькому Олімпіакосі.

Влітку український форвард Роман Яремчук, контракт якого належить бельгійському Брюгге, мав декілька сценаріїв розвитку кар'єри. Форвардом цікавилися англійський Брентфорд та турецький Трабзонспор, а сам українець хотів залишитися у Валенсії.

Однак, згідно з дописом у Х-акаунті журналіста Саши Тавол'єрі, Брюгге узгодив трансфер Яремчука до Олімпіакосу.

Контракт українського форварда з грецьким клубом має бути підписаний терміном на чотири роки. Вже у понеділок він пройде медобстеження.

Трабзонспор до кінця боровся за Романа, проте сам Яремчук віддав перевагу проекту тогорічного бронзового призера грецької Суперліги, що має намір поборотися за чемпіонство у кампанії 2024/25.

Минулого сезону Олімпіакос став переможцем Ліги конференцій, обігравши в овертаймі фінального матчу Фіорентину (1:0). У наступній кампанії команда Хосе Луїса Менділібара гратиме в основному раунді Ліги Європи.

  • Яремчук у сезоні 2023/24 на правах оренди з Брюгге захищав кольори іспанської Валенсії, забивши чотири голи у 29 матчах.
  • Transfermarkt оцінює 28-річного українця у 3,5 мільйони євро.
  • З 1990 по 1993 рр. Олімпіакос очолював український володар «Золотого м'яча» 1975 та легенда київського Динамо Олег Блохін.
  • Разом з грецьким грандом фахівець здобував Кубок та Суперкубок країни.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт