Різне

«Ні в чому не винні»: учасник Євро-2012 звинуватив УЄФА та ФІФА у тому, що вони заважають російській молоді

Переглядів 196
Артем Жилінський
2 голоси
Томислав Дуймович. Фото: Google
Колишній півзахисник московських Локомотива та Динамо Томислав Дуймович висловив цинічну думку про те, що немає підстав для усунення російських спортсменів від міжнародних змагань.

Томислав Дуймович назвав злочинну війну росії проти України одним із багатьох конфліктів у всьому світі. Ексфутболіст збірної Хорватії заявив, що немає обґрунтованих причин для усунення російських спортсменів від міжнародних змагань.

Учасник чемпіонату Європи-2012 повторив традиційні наративи про нібито політизацію та звинуватив УЄФА та ФІФА у тому, що вони перешкоджають розвитку молодих російських футболістів.

«Це чиста політика. Дуже шкода, що так відбувається. Спортсмени ні в чому не винні – за що їх карати? Не розумію. Конфліктів у всьому світі більш ніж достатньо – і що тепер усіх виключати? Плюс позиція УЄФА та ФІФА дуже сильно б'є по молоді. Яке послання вони несуть? У тій же росії багато молодих хлопців напевно передумали зараз займатися футболом», – сказав Дуймович для «Матч ТВ».

  • Зазначимо, що після повномасштабного вторгнення в Україну росія втратила право прийняти фінал Ліги чемпіонів, а також Суперкубок УЄФА.
  • Всі клуби і збірні держави-агресора були відсторонені від міжнародних турнірів під егідою УЄФА і ФІФА.
  • Дуймович провів на Євро-2012 лише один матч, а Хорватія не вийшла з групи.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт