Різне

Оновлено рейтинг зарплат тренерів АПЛ: на яких місцях наставники Зінченка, Мудрика, Забарного та Миколенка

Переглядів 314
Артем Жилінський
1 голос
Мікель Артета і Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
В Англії оновили рейтинг зарплат тренерів місцевого чемпіонату після нового контракту Мікеля Артети з Арсеналом. Тепер відома позиція усіх тренерів українських футболістів в цьому рейтингу.

Головний тренер лондонського Арсеналу Мікель Артета продовжив контракт із клубом на вигідніших умовах. Новий договір ставить іспанського наставника на другу позицію у рейтингу тренерів клубів Англійської Прем'єр-ліги із заробітної плати.

Перше місце, як і раніше, займає Хосеп Гвардіола з Манчестер Сіті, який отримує 20 мільйонів фунтів на рік. Зарплата Артети наразі становить десять мільйонів фунтів.

У топ-4 також входять Унаї Емері з Астон Вілли з річною зарплатою вісім мільйонів фунтів і Ерік тен Хаг з Манчестер Юнайтед, який заробляє 6,75 мільйона фунтів на рік.

Цікаво, що Енцо Мареска з Челсі, за який грає Михайло Мудрик, із зарплатою 4,2 мільйона фунтів, посідає лише десяте місце в рейтингу. Його обганяє навіть Томас Франк із Брентфорда, де виступає Єгор Ярмолюк, який отримує 4,5 мільйона фунтів.

Найбільший контраст має Андоні Іраола з Борнмута, під керівництвом якого грає Ілля Забарний, адже він посідає останню сходинку в АПЛ, заробляючи лише один мільйон фунтів на рік.

  • У нинішньому сезоні Зінченко провів два матчі в АПЛ, не відзначившись результативними діями за Арсенал.
  • Мудрик у поточному сезоні зіграв за Челсі у чотирьох поєдинках в усіх офіційних турнірах: одна результативна передача.
  • Миколенко зіграв у чотирьох матчах Евертона в усіх турнірах цього сезону, відзначившись одним асистом.
  • Забарний цього сезону провів три матчі за Борнмут в АПЛ: без результативних дій.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт