Різне

«Ось що означає Бенфіка - вірити до останньої секунди»: Трубін відреагував на неймовірну перемогу над Спортінгом

Переглядів 1706
Артем Жилінський
1 голос
Анатолій Трубін. Фото: ФК Бенфіка
Український голкіпер Бенфіки Анатолій Трубін висловив свої емоції в Instagram після епічної перемоги над Спортінгом з Лісабона з рахунком 2:1 у матчі 11 туру чемпіонату Португалії.

Сьогодні, 13 листопада, Бенфіка здійснила чудовий камбек у додатковий час і перемогла Спортінг із рахунком 2:1.

Анатолій Трубін висловився після перемоги і залишив мотиваційне повідомлення на своїй сторінці в соціальних мережах. Українець щасливий, що пережив цей емоційний момент.

«Ось що означає грати за Бенфіку. Вірити до останньої секунди та працювати до кінця. Ця перемога – найкраще, що могло статися перед перервою для роботи в збірних. Радий пережити ці неймовірні емоції разом з командою та вболівальниками», — написав Трубін у своєму інстаграмі.

  • Після цього матчу Бенфіка з 28 очками вийшла на перше місце в чемпіонаті Португалії. Другий Спортінг також має 28 балів. У третього Порту 25 очок, а у четвертої Браги – 23.
  • Зазначимо, що в Лізі чемпіонів в групі D Бенфіка з нулем очок посідає четверте місце, у третього Зальцбурга три бали. Реал Сосьєдад та Інтер, у яких по десять очок, уже вийшли до плей-офф, а Бенфіка та Зальцбург боротимуться за путівку в Лігу Європи.
  • В нинішньому сезоні Анатолій зіграв вже 12 поєдинків в усіх турнірах за португальську команду, пропустив 11голів та чотири рази зберіг свої ворота сухими. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт