Різне

Почеттіно вказав на проблему гравців Челсі: чи стосується висловлювання фахівця Мудрика

Переглядів 1918
Віктор Глухенький
2 голоси
Маурісіо Почеттіно та Михайло Мудрик. Фото: Google
Головний тренер лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно перед поєдинком 15-го туру англійської Прем'єр-ліги проти Манчестер Юнайтед влаштував словесну прочуханку своїм підопічним.

Маурісіо Почеттіно поскаржився на явні проблеми з дисципліною серед гравців його команди. І подібний випад фахівця є цілком обґрунтованим – за два останні поєдинки в АПЛ гравці Челсі двічі отримували червоні картки.

«Відзначилися» півзахисник Конор Галлагер у грі проти Брайтона (3:2) та захисник Ріс Джеймс в матчі з Ньюкаслом (1:4).

Хоча, виокремив Почеттіно геть іншого гравця. І це не українець Михайло Мудрик.

«На зустрічі з командою ми говорили та показували гравцям відеозаписи з тим, як вони заробляли свої картки. Ми отримали занадто багато дурнуватих жовтих. 

Зокрема  Ніколя Джексон отримав жовту картку за суперечки з арбітром. Ми повинні покращуватись в цьому плані. Ми не можемо бути дурниками і повторювати власні помилки», – цитує Почеттіно клубна пресслужба Челсі.

  • Після перемоги в грі з Брайтоном у 14-му турі (3:2) Челсі піднявся на одну сходинку догори і з 19-ма очками в активі посідає десятий щабель в турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги.
  • Сьогодні, 6 грудня, сині зіграють матч 15-го туру проти Манчестер Юнайтед. Початок гри на «Олд Траффорд» о 22:15.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 12 поєдинків в усіх офіційних турнірах: два голи та дві жовті картки.
  • Transfermarkt оцінює українця в 45 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт