Різне

Послідовник восьминога Пауля: орангутан-оракул Волтер дав прогноз на матч-відкриття Євро-2024 – відео

Переглядів 206
Артем Жилінський
1 голос
Орангутан-оракул Волтер. Фото: Google
Вже завтра, 14 червня, стартує чемпіонат Європи з футболу, матч якого проведуть збірні Німеччини та Шотландії. Орангутан-оракул Волтер поділився своїм прогнозом на цей матч.

Прогноз на перший матч турніру зробив орангутан-оракул Уолтер, який мешкає в дортмундському зоопарку, повідомляє ESPN. Перед 35-річним Уолтером поставили два відра: одне прикрашене німецьким шарфом, інше шотландським.

Орангутан виявив більший інтерес до відра з німецьким шарфом, таким чином передбачивши перемогу господарів турніру. Представник зоопарку розповів, як прогнозист зробив свій вибір.

«Волтер зупинився перед відрами, а потім подивився на обидва і дуже чітко йшов до німецького відра, тож я думаю, що це має бути перемога німецької команди проти Шотландії. Але потім він пішов до шотландського відра, тож, можливо, шотландці теж будуть дуже близькі до перемоги», — розповів представник зоопарку Марсель Ставінога.

Не вдалось завантажити відео.

Нагадаємо про восьминога Пауля, якому приписують здібності оракула. Протягом чемпіонату Європи 2008 і чемпіонату світу 2010 він правильно вгадав переможців 11-ти з 13-ти матчів за участі збірної Німеччини з футболу.

  • В одній групі з Німеччиною та Шотландією гратимуть також Угорщина та Швейцарія.
  • Євро-2024 триватиме з 14 червня по 14 липня в десяти містах.
  • Збірна України на груповому етапі зустрінеться з Румунією (17.06), Словаччиною (21.06) та Бельгією (26.06).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт