Різне

Повернення Циганкова: в Іспанії розповіли, коли чекати на полі вінгера Жирони

Переглядів 1467
Віктор Глухенький
1 голос
Віктор Циганков. Фото: Google
Півзахисник іспанської Жирони та національної збірної України Віктор Циганков повністю відновився після м'язової травми та може повернутися на поле вже цими вихідними.

Віктор Циганков вже тренується у загальній групі Жирони без жодних обмежень. Очікується, що українець зможе вийти на поле у найближчому поєдинку каталонської команди в Ла Лізі.

За інформацією низки іспанських ЗМІ, 25-річний футболіст мав усі шанси повернутися на поле ще минулої неділі, у матчі десятого туру проти Альмерії (5:2), але головний тренер Жирони Мічел прислухався до рекомендацій лікарів і вирішив не ризикувати здоров'ям свого провідного гравця та дати йому ще кілька днів для покращення фізичних кондицій. Про це інформує іспанський портал Jornada Perfecta.

  • 2 жовтня Жирона повідомила, що Віктор Циганков отримав травму двоголового м'яза стегна правої ноги та пропустить близько місяця.
  • Через це пошкодження Циганков пропустив обидві гри національної збірної України проти Північної Македонії (2:0) та Мальти (3:1).
  • 25-річний українець у поточному сезоні Ла Ліги провів за Жирону вісм матчів: один гол, одна результативна передача.
  • Після поєдинку десятого туру проти Альмерії Жирона має в активі 25 очкок та наразі посідає другу сходинку в турнірній таблиці Ла Ліги. У команди Мічела порівну очок з мадридським Реалом, який йде першим, але гірші додаткові показники.
  • В наступному турі Жирона вдома зіграє проти Сельти. Поєдинок відбудеться 27 жовтня. Початок гри о 22:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт