«По стилю гри підходять Манчестер Сіті»: Шевчук оцінив шанси Циганкова та Довбика на перехід до гранду АПЛ

Переглядів 26392
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«По стилю гри підходять Манчестер Сіті»: Шевчук оцінив шанси Циганкова та Довбика на перехід до гранду АПЛ
Віктор Циганков та Артем Довбик. Колаж «Український футбол»
Віцепрезидент рівненського Вереса В’ячеслав Шевчук поділився своїми думками щодо виступів українців Віктора Циганкова та Артема Довбика в іспанській Жироні.

В’ячеслав Шевчук вважає, що за стилем гри Довбик та Циганков могли б спокійно грати під керівництвом Гвардіоли в Манчестер Сіті. Фахівець пояснив свою думку.

«У майбутньому все можливо. Як на мене, Циганков і Довбик по стилю гри підходять Манчестер Сіті. Довбик взагалі схожий на Холанда. Окрім них, важко назвати нападників з таким профайлом, які мають високий зріст, швидкість, хороший удар, роботу в пресингу».

Функціонер думає, що Довбик чудово вписався б у два мадридські гранди — Реал та Атлетіко. Шевчук розповів, чому форварду важливо провести цей сезон в Жироні.

«Спочатку Артему потрібно відіграти сезон на високому рівні в Жироні, а вже потім іти на підвищення. Йому б підійшли мадридські команди – Атлетіко або Реал. У «королівського клубу» після відходу Бензема немає наконечника атак. Довбик – це реально крутий варіант для Реала», — сказав Шевчук для «sport-express.ua».

  • Наразі Жирона в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії ділить першу позицію з мадридським Реалом (в обох команд по 25 очок в активі).
  • В нинішньому сезоні 26-річний форвард зіграв уже десять матчів у Ла Лізі, в яких він забив п'ять м’ячів і віддав дві результативні передачі.
  • Циганков в поточному сезоні провів за Жирону вісім поєдинків: один гол, одна результативна передача.