Різне

Ротаню на замітку: Мессі прийняв рішення щодо участі в Олімпіаді – чи зіграє легенда проти збірної України

Переглядів 246
Артем Жилінський
0 голосів
Ліонель Мессі. Фото: Google
Легенда світового футболу Ліонель Мессі, який зараз грає за Інтер Маямі разом із українцем Сергієм Кривцовим, ухвалив рішення щодо своєї участі на Олімпіаді, в якій також змагатиметься команда Руслана Ротаня.

Футболіст Інтера Маямі Ліонель Мессі оголосив, що не візьме участі в Олімпійських іграх у Парижі. Він зазначив, що вік уже не дозволяє йому виступати у всіх турнірах за збірну Аргентини. Натомість легендарний футболіст зосередиться на виступах на Копа Америка, пропустивши ОІ-2024.

«Я розмовляв із Маскерано, тож ми порозумілися в цій ситуації. Це складно, оскільки ми знаходимося на Копа Америка. Тоді були би два-три місяці поза клубом. Щобільше, я вже не в тому віці, щоб грати всюди‎», – наводить слова Мессі ESPN.

  • Збірна України опинилася у групі В на Олімпіаді, де її суперниками стали команди Аргентини, Марокко та Іраку. Матч проти аргентинців команда Ротаня проведе 30 липня.
  • Минулого сезону Ліонель Мессі відіграв 15 матчів за Інтер Маямі у всіх турнірах, забивши 14 голів і зробивши 11 асистів.
  • На груповому етапі Копа Америка-2024 Аргентина зіграє з Канадою, Чилі та Перу. Перший матч відбудеться 20 червня проти команди із Північної Америки.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт