Різне

«Розбіглись в різні сторони‎»: коментатор Євро-2024 розповів, як його намагалися мобілізувати з вулиці

Переглядів 2359
Артем Жилінський
1 голос
Віталій Волочай. Фото: Google
Відомий спортивний коментатор Віталій Волочай, який коментує матчі Євро-2024, поділився цікавою історією про те, як його намагалися мобілізувати просто на вулиці.

Віталій Волочай заявив, що спочатку до нього підійшов поліцейський, який просив, щоб коментатор показав свої документи. Потім до нього підійшли представники ТЦК, які виписали повістку, проте коментатор зазначив, що вона виглядала дивно.

«Стою на зупинці, підходять два поліцейських, кажуть: «Покажи документи». Показав. Кажуть: «Ага, бачимо на обліку, а Резерв+ є? Кажу: «Є». Показав. Кажуть: «Зараз прийде ТЦКшник». Прийшов. Показав йому те саме. Каже: «Виписую повістку на уточнення даних тобі». Ну кажу: «Виписуйте».

Виписав, дає мені. Кажу: «А нічого, що я не підписався ніде?» Він розгубився. Каже: «Ні, нічого, але якщо з нами зараз в ТЦК поїдете, ми повз чергу проведемо, і до вечора будете мобілізовані».

Коментатор розповів, чим завершилася ця історія та зазначив, що, можливо, це вже якась нова схема.

«Кажу: «Та нє, мужики, у мене робота, та й дивно ви себе ведете. Натякаєте на щось». Кажуть: «Ну все, сьогодні до 15:00 зʼявитися». Кажу: «Куди? Ви ж дали папірчик мені, а там нічого нема, ні печатки, нічого. Дайте-но. я подзвоню в свій військкомат і спитаю».

Дзвоню, кажу: «Так і так, люди кличуть дані оновити, я кажись це вже зробив». Воєнком каже: «А сфотографуй їх». Кажу: «Мужики, покажіть посвідчення поліцейські і посвідчення ТЦК, я зафільмую». Віддали військовий мені, і розбіглись в різні сторони. Поліцаї в одну, хлопець у формі в іншу. Це якась нова схема? Що це було взагалі?» - написав Волочай в соціальних мережах.

  • Нагадаємо, що Волочай коментує матчі чемпіонату Європи-2024.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт