Різне

Сандерленд прокоментував перший гол Русина: англійський клуб обійшовся одним словом

Переглядів 1649
Данило Моісеєнков
1 голос
Назарій Русин. Фото: Getty Images
Український нападник Назарій Русин забив свій перший гол у складі Сандерленда. У клубі прокоментували успішний виступ форварда збірної України.

У понеділок, першого січня, Сандерленд на своєму полі у матчі 26-го туру Чемпіоншипу зіграв проти Престона. Поєдинок закінчився із рахунком 2:0 на користь господарів.

Український нападник Назарій Русин вийшов у стартовому складі та провів на полі 76 хвилин. В кінці першого тайму форвард відзначився результативним ударом, який став для нього першим після переходу до англійської команди.

Відео голу Русина дивіться в нашому телеграм-каналі

Пресслужба Сандерленда на офіційній сторінці клубу у соцмережі Х відреагувала на виступ нападника збірної України, виклавши його спільне фото з Алексом Прічардом, який відкрив рахунок у цій зустрічі з наступним підписом:

«Бомбардири».

  • Нагадаємо, що Русин перейшов до Сандерленда влітку минулого року із луганської Зорі та підписав контракт до 30 червня 2027-го.
  • В нинішньому чемпіонату український форвард зіграв 10 поєдинків, забив один гол та віддав результативну передачу.
  • Сандерленд після цього матчу посідає шосту сходинку в турнірній таблиці Чемпіоншипу, маючи 40 залікових пунктів у 26 турах.
  • Шостого січня команда Майкла Біля на своєму полі зустрінеться з Ньюкаслом у 1/32 фіналу Кубку Англії.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт