Різне

Шахтар звільнив Мармазова не через проросійські погляди: ультрас розкрив скандальну причину відходу працівника

Переглядів 33701
Віктор Глухенький
1 голос
Руслан Мармазов. Фото: Google
Ультрас Шахтаря, громадський активіст та військовий Віталій Овчаренко розкрив раніше невідомі обставини звільнення колишнього прес-секретаря «гірників» Руслана Мармазова з донецького клубу. Виявляється його любов до «руського міра» ні до чого.

Виявляється, зрадника України, сепаратиста Руслана Мармазова вигнали з Шахтаря не через його любов до путіна і так званого «руського міра»!  Цікаві обставини звільнення колишнього прес-аташе з донецького клубу розповів Віталій Овчаренко. 

«Мармазова з ганьбою вигнали з Шахтаря! І причина всьому - бухло і неадекватність Мармазова. А справа була так: у турі, здається, Бразилією, в одному з готелів Мармазов у компанії (поки що не згадуватимемо інших) нажерся віскі й почав буянити. Кидався з кулаками, і навіть кілька разів ударив перекладача ФК Шахтар».

Протверезівши Мармазов спробував владнати ситуацію і навіть звернувся особисто до президента Шахтаря Ріната Ахметова, але такої ганебної поведінки йому не пробачили.

«Мармазов іде на лікарняний на 10 днів. Але навіть після цього у нього не вистачає розуму/честі/духу (ой, про що це я) піти самому. На лікарняному він пише слізного листа президенту Шахтаря Ахметову, що, мовляв, батя, вибач холопа. Але скандал великий, і Ахметов йому навіть не відповідає.

Після цього Мармазова виганяють стусаном під зад із посади прес-секретаря Шахтаря», – написав Віталій Овчаренко у Facebook.

  • Руслан Мармазов відомий своїми проросійськими поглядами. Зокрема, він підтримував так звану «ДНР».
  • У 2015 році Мармазов виїхав на росію. Колишній прес-секретар Шахтаря стверджував, що його ніхто не звільняв, а донецький клуб він залишив за власним бажанням.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт