Різне

Шанси Забарного перейти до англійського гранду зменшилися: джерело повідомило подробиці

Переглядів 2478
Артем Жилінський
1 голос
Ілля Забарний. Фото: ФК Борнумут
Перспективи центрального оборонця Борнмута Іллі Забарного на трансфер до лондонського Тоттенхема суттєво зменшилася, адже «шпори» погодили контракт із конкурентом українця.

Центральний захисник Дженоа Раду Дрегушин домовився про контракт із Тоттенхемом. «Шпори» дійшли до згоди із «грифонами» про придбання оборонця за суму близьку до 30 мільйонів євро, повідомляє The Athletic. 

Румунський захисник підпише контракт з лондонським клубом до літа 2029 року. Трансфер також включає бонуси, що залежать від індивідуальних показників Раду у складі Тоттенхема. Таким чином, остаточна сума трансферу може збільшитись.

Підписання центрального захисника стало пріоритетом для лондонців після травм і відсутності Міккі ван де Вена та Крістіана Ромеро у першій половині сезону. Наставнику команди Ангелосу Постекоглу довелося вдатися до імпровізації.

Нагадаємо, що «шпори» також активно цікавилися українським центральним захисником Борнмута Іллею Забарним. Однак журналіст Алекса Крука вважає, що саме румун перейде до Тоттенхема.

Сьогодні лондонці офіційно оголосили, що нападник німецького РБ Лейпциг Тімо Вернер приєднався до клубу на правах оренди із опцією необов'язкового викупу влітку. 

  • Забарний в нинішньому сезоні провів вже 22 матчі в усіх турнірах, зігравши усі можливі хвилини в рамках АПЛ.
  • Контракт українця з англійським клубом розрахований до 30 червня 2028 року.
  • Борнмут наразі посідає 12 місце в турнірній таблиці чемпіонаті Англії, маючи 25 очок та гру в запасі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт