Різне

Шевченко та двічі Мессі: Ребров відповів на ряд футбольних запитань

Переглядів 10887
Віктор Глухенький
1 голос
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров пройшов бліц-опитування, де зокрема відповів на питання з ким він проводить більше часу: своєю дружиною чи асистентом.

Сергію Реброву влаштували допит. Наставнику головної команди країни поставили ряд футбольних запитань, на які він мав відповідати в короткій формі.

На запитання, що більше любив футболіст Ребров – забивати чи асистувати? Найкращий партнер Андрія Шевченка ствердно відповів, що віддавати результативні передачі. І звісно ж, Ребров не вагався відповідаючи про найсильнішого футболіста з яким йому доводилося грати,

«Асистувати.

Напевно, це тільки Андрій Шевченко, з яким я дійсно відчував себе дуже впевнено».

Щодо сучасних зірок, на яких був схожий футболіст Ребров, Сергій Станіславович відповів, що він в молоді роки був чимось подібний до капітана збірної Аргентини, якого б він також закликав і до збірної України, якби була така нагода. 

«Мессі».

І найпікантніше. У Реброва запитали, з ким він проводите більше часу: з Вісенте Гомесом (асистент у тренерському штабі збірної України, – прим. «УФ») чи дружиною?

«З дружиною, але також багато з Вісенте та Унаї Мельгосою», – відповів Ребров в інтерв’ю телеграм-каналу ВЗБІРНА.

  • За підсумками жовтневих поєдинків відбору на Євро-2024 національна збірна України піднялася на другу сходинку у групі С. Наразі синьо-жовті маючи 13 очок після семи матчів.
  • В активі Італії десять очок після шести зіграних поєдинків.
  • 20 листопада підопічні Сергія Реброва зустрінуться  у вирішальному матчі проти «Скуадри Адзурри». Поєдинок пройде в німецькому місті Леверкузен. Початок гри о 21:45.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт