Різне

Що сталося з Мудриком у матчі Челсі в АПЛ: спортивний лікар оцінив ступінь серйозності травми вінгера

Переглядів 8492
Віктор Глухенький
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Google
Український спортивний лікар Дмитро Бабелюк припустив, що у Михайла Мудрика в матчі 19-го туру АПЛ проти Крістал Пелес міг статися забій гомілково-ступневого суглобу.

Спортивний лікар Дмитро Бабелюк прокоментував ушкодження Михайла Мудрика, якого українець зазнав під час лондонського дербі проти Крістал Пелес (2:1).

Спеціаліст зазначив, що заміна вінгера Челсі не пов'язана з травмою:

«Михайла замінили на 70 хвилині одразу після жорсткого фолу Натаніеля Клайна. Перше, що слід сказати, що заміна була плановою, а не реакцією на підкат чи травму. 

По-друге, під час самого стику непомітно, щоб суглоб зазнав якихось патологічних вигинів». 

Зважаючи на наявне відео, Бабелюк фахово припустив, яке саме ушкодження спіткало Мудрика та наскільки воно складне.

«Дуже схоже на забій гомілково-ступневого суглобу Після такого удару суглоб може трохи набрякнути, бути болючим та викликати дискомфорт, але не мав би завадити Михайлу зіграти у наступному матчі».

  • Після вчорашньої перемоги в лондонському дербі над Крістал Пелесом (2:1) Челсі має в активі 25 очок після 19-ти турів та посідає десяту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. 
  • У наступному турі підопічні Маурісіо Почеттіно на виїзді зіграють проти Лутона. Поєдинок заплановано на 30 грудня. Початок матчу о 14:30 за Києвом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 19 матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт