Різне

Швейцарія була близькою до того, щоб шокувати світ на Євро-2024: доля гри з Англією вирішилася у серії пенальті

Переглядів 530
Артем Жилінський
3 голоси
Англія - Швейцарія. Фото: UEFA
Сьогодні, 6 липня, відбувся поєдинок чвертьфіналу чемпіонату Європи-2024 між збірними Англії та Швейцарії. Доля путівки до півфіналу вирішилася в серії пенальті.

У суботу, 6 липня, відбувся перший чвертьфінал сьогоднішнього ігрового дня між національними командами Англії та Швейцарії.

У першому таймі команди показували обережний футбол із мінімальним ризиком. Тому моментів в перші 45 хвилин було обмаль. 

Варто відзначити, що підопічні Саутгейта претендували на пенальті після падіння Кейна, однак рефері проігнорував цей епізод.

Ледь не єдиний момент в другому таймі став гольовими в цьому матчі. Емболо  підібрав м'яч у штрафному майданчику та переграв голкіпера ударом у нижній лівий кут воріт з декількох метрів. Так у рахунку повели швейцарці.

▶️Відео голу Швейцарії

Проте збірна Англії майже одразу відігралася. Райс виконав передачу, після якої Сака пішов у прорив і результативно пробив низом з межі штрафного майданчика.

▶️Відео голу Англії

Більше команди не забивали і гра перейшла в стадію екстратаймів. Проте навіть додаткових 30 хвилин не вистачило командам, щоб виявити сильнішого.

▶️ Серія пенальті

Доля путівки в півфінал вирішувалася в серії пенальті, де більше пощастило англійцям.

Чвертьфінал Євро-2024

Англія - Швейцарія - 1:1 (5:3 по пен)

Гол: Сака, 81 - Емболо, 75

  •  У півфіналі Англія зіграє 10 липня проти переможця пари Туреччина - Нідерланди.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт