Різне

«Сиди в машині, я сам розберусь»: Мілевський – про пригоди з Алієвим і впровадження високих штрафів від Суркіса

Переглядів 2517
Віктор Глухенький
2 голоси
Артем Мілевський та Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній нападник національної збірної України та київського Динамо Артем Мілевський розповів чергову цікаву історію, у яку він потрапив разом зі своїм другом Олександром Алієвим.

Артем Мілевський пригадав, як його та Олександра Алієва зупинили даїшники. Динамівець не став приховувати і зізнався, що довелося дати правоохоронцям хабаря, щоб не позбутися водійського посвідчення.

«Ми їхали в нічний клуб на Шулявці. Ми їхали на двох машинах, а перед цим по пивку випили і виїхали на діло. Ну й нас тормознули даїшники. Я перший їхав, тому зупинився, а Саня за мною.

Я йому махав, сигналив, сиди в машині, я тут розберусь, вирішимо питання. В результаті Саня вийшов, прийшов та почав мені допомагати розбиратись. Ми так нарозбирались, що заплатили гроші, нас там відпустили».

Але вже наступного дня про інцидент дізнався президент Динамо Ігор Суркіс і витівки ні Мілевському, ні Алієву не пробачив.

«Приїжджаємо зранку на базу, і вже Ігор Михайлович тарабанить.

Це було перед фіналом у кубку з Шахтарем у Харкові. Я тоді не грав у основі, Саша вийшов - і ми програли 0:2. Ну й тоді знамениті штрафи пішли по 50 тисяч доларів — нас двох оштрафували», — сказав Мілевський під час стріму на твічі.

  • Артем Мілевський за час своєї професійної кар'єри захищав кольори таких команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Мілевський провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Мілевський офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.
  • В структурі київського Динамо Олександр Алієв перебував в період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • У біло-синій футболці Алієв чотири рази ставав чемпіоном України, стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Окрім Динамо Алієв захищав кольори російських Локомотива з Москви та Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металургу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт