Різне

Скандальний гравець Динамо отримав червону картку: відео неспортивної поведінки вінгера в чемпіонаті Китаю

Переглядів 520
Артем Жилінський
2 голоси
Жерсон Родрігес. Фото: Google
Футболіст київського Динамо Жерсон Родрігес, який нині на правах оренди виступає за Гуансі Халіао, відзначився зі знаком мінус у матчі чемпіонату Китаю через свій агресивний характер.

У матчі 20-го туру китайської Суперліги, де Гуансі Халіао зустрівся із Шіцзячжуан Гунфу, зустріч завершилася внічию 0:0. 

Проте Жерсон Родрігес привернув до себе увагу інцидентом на 29-й хвилині, коли у боротьбі за м'яч грубо штовхнув суперника, відправивши його на газон. Це далеко не перший випадок неспортивної поведінки люксембуржця.

Не вдалось завантажити відео.

  • Нагадаємо, що Родрігес став гравцем Динамо влітку 2019 року, але через свій скандальний характер неодноразово йшов у оренди до інших клубів.
  • Усього за біло-синіх 28-річний півзахисник провів 53 матчі: дев'ять голів, чотири асисти.
  • Також варто зазначити, що 27 березня цього року Родрігеса було засуджено судом до 18 місяців умовного тюремного ув'язнення та штрафу у розмірі 1500 євро за три випадки насильства, один із яких стосувався міс Люксембург-2020 Емілі Боланд. 
  • Крім того, він має виплатити 2430 євро колишній дівчині і пройти курси управління гнівом. Випробувальний термін складає п’ять років.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт