Різне

«Стати наступним мером Києва»: друг Мілевського знайшов підходящу роботу для ексфорварда Динамо

Переглядів 2282
Артем Жилінський
2 голоси
Артем Мілевський та Сергій. Фото: Google
Сергій, друг ексфутболіста київського Динамо та збірної України Артема Мілевського, планує стати мером Києва, адже його проекти принесуть користь столиці.

Загадковий друг Артема Мілевського Сергій дав інтерв'ю, розповівши про плани, які є у них з колишнім футболістом Динамо. Раніше Мілевський та Алієв публічно посварилися через реабілітацію Артема, і в основному це стосувалося саме цього друга.

Колишній нападник та Сергій часто з'являються разом на публіці, можна сказати, практично завжди. Вони активно ведуть стріми на Twitch і телеграм-канали. Тож цей друг заявив, що Артем для нього рідна душа і вони доповнюють один одного. В перспективі він бачить себе мером Києва, а ексфорварда міністром спорту. 

«Мілевський для мене рідна душа, як старший брат. Ми з ним доповнюємо один одного. Без нього не було б мене, а без мене не було його. Ми з ним не просто так зустрілись, а для благих цілей. Я впевнений, що наші проєкти принесуть величезну користь місту та країні.

Великі плани на майбутнє. У мене план стати наступним мером Києва, а Артема я б хотів бачити міністром спорту», – сказав Сергій для «Робин Гуд Беттинга».

  • Артем Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України Мілевський провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Мілевський офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт