Різне

«Стовідсотково інтегрований»: наставник Жирони назвав головну проблему Довбика, згадавши Циганкова

Переглядів 5581
Віктор Глухенький
2 голоси
Артем Довбик. Фото: Google
Головний тренер іспанської Жирони Мічел Санчес розповів, як проходить процес адаптацій в його команді українського нападника Артема Довбика.

Мічел Санчес повідав, що адаптація форварда національної збірної України Артема Довбика в Жироні фактично завершена, але іспанську мову нашому співвітчизнику не завадило б вивчити.

«Його адаптація відбувається дуже швидко. У Довбика є мовний бар’єр, але з Віктором (Циганковим) він розуміє все, що ми йому говоримо.

Оскільки робоча атмосфера дуже хороша, він стовідсотково інтегрований. Ми зробили на нього ставку, тому що знали, що він відмінний гравець», – сказав Мічел в інтерв’ю порталу Diari de Girona.

  • Після перемоги над Осасуною в 12-му турі Ла Ліги (4:2) Жирона має в активі 31 очко та займає першу позицію в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.
  • В наступному турі команда Мічела Санчеса на виїзді зіграє проти Райо Вальєкано. Поєдинок заплановано на 11 листопада. Початок гри о 15:00. 
  • Артем Довбик в поточному сезоні провів за Жирону 13 поєдинків в усіх турнірах: шість голів, п'ять результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного українського голеадора в 15 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт