Різне

Суркіса звинуватили у сексизмі: відверте зізнання гравчині Динамо

Переглядів 356
Артем Жилінський
2 голоси
Ігор Суркіс. Фото: Google
Футболістка жіночої команди київського Динамо Анастасія Сікорська натякнула на наявність упередженого ставлення до жіночого футболу з боку президента біло-синіх Ігоря Суркіса.

На тлі новин про розформування жіночої команди київського Динамо півзахисниця Анастасія Сікорська зробила голосну заяву. Вона натякнула на відсутність зацікавленості керівництва біло-синіх в існуванні жіночої команди.

«Те, як ставилося до нас керівництво, як воно з нами розмовляло – для них жіноча команда й узагалі жінки у спорті – це щось таке дивне. Тому не думаю, що, навіть якби пішли протестувати, щось би від цього було».

Сікорська навіть процитувала президента клубу Ігоря Суркіса, пояснивши, як саме він ставиться до дівчат-футболісток у своєму клубі.

«Як проявлялося це ставлення? Наприклад, Аня Прокопенко заходить у роздягальню, а там хтось із керівництва сидить, може, Суркіс. Вона привіталася нормально, а він у відповідь нічого не каже, лише – «Ви знаєтє, что б сдєлал Лобановскій, єслі би увідєл женщін тут?», –  розповіла Сікорська в інтерв'ю «Суспільне».

  • У сезоні 2023/24 років жіноча команда київського Динамо посіла восьме місце у підсумковій таблиці чемпіонату, набравши 34 очки у 21 матчі. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт