Різне

«Такого хочеться бачити у друзях»: ексхавбек Шахтаря поділився спогадами про гру з Мілевським у збірній

Переглядів 4472
Артем Жилінський
1 голос
Артем Мілевський. Фото: Google
Експівзахисник Шахтаря Костянтин Кравченко розповів про свій досвід гри та спілкування із колишнім гравцем київського Динамо Артемом Мілевським.

В ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net Костянтин Кравченко висловився щодо Артема Мілевського. Колишній гравець Шахтаря пояснив, чому ексфорвард був розумним атакувальним гравцем. 

«Він завжди прийме і корпус прикриє. І треба відразу йти відкриватися під нього, він завжди віддасть назад і ще раз відкриється. І ти зможеш або сам пробити, або ще раз йому пасувати.

Так вони з Алієвим грали, у них крута зв'язка була. Для гравця, як я, граючи під нападником, з Мілевським було приємно грати, бо він розумний футболіст. Гравець із мізками приймаючи передачу, вже бачить третю та четверту пропозицію».

Також колишній гравець «гірників» поділився своїми думками щодо ситуації із Артемом Мілевським.

«Ох... Чесно? Поки Тьома сам собі не захоче допомогти, важко буде. Друзі – це важливо, вони повинні допомагати, але не виносити це на публіку. Допомогти йому можна і по-тихому. Спокійно все вирішити. Але друзі друзями, а Тьома повинен сам усе переосмислити, привести себе до ладу».

На думку Кравченка, Мілевський завжди допоможе, тому мати такого друга за щастя.

«Чесно? Такого хочеться бачити у друзях. Порядний, добрий, завжди допоможе, завжди відкритий. Він має дуже великий перелік якостей, яких не вистачає багатьом людям. Відповідальний, завжди буде поряд, таких друзів мало», — сказав Костянтин Кравченко.

  • Артема Мілевського поклали до лікарні 25 вересня. За інформацією ЗМІ, колишньому нападнику знадобиться до півтора тижня, щоб прийти до норми.
  • За час кар'єру Мілевський грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіентепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 асисти).
  • У складі національної збірної України натуралізований білорус провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири результативні передачі.
  • Артем офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.
  • У 18 років Кравченко разом із хлопцями на рік старше виграв бронзу юнацької (U-19) першості Євро-2004. Саме там футболіст і встиг пограти із Мілевським.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт