Різне

Трагічна історія найкращого друга Реброва з Динамо: Циганик поділився сумними спогадами

Переглядів 16103
Артем Жилінський
6 голосів
Павло Шкапенко, фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик поділився історією про друга Сергія Реброва Павла Шкапенка, з яким нинішній головний тренер збірної України колись грав разом у Динамо.

Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик зізнався, що Павло Шкапенко зловживав алкоголем. Такий висновок він зробив під час останньої зустрічі із колишнім гравцем Динамо.

«Шкапенко і Ребров прийшли в Динамо разом. Двоє молодих. Шкапенко із Запоріжжя, Ребров з Донецька. Я коли побачив Шкапенка кілька років тому на стадіоні ЦСКА, то розгубився. 

Це була людина вже зовсім іншого рівня. Було видно, що інтересу до життя він вже не має ніякого. Я так розумію, що він випивав дуже серйозно».

Циганик зазначив, що нинішній наставник збірної України Сергій Ребров та Шкапенко були близькими друзями. Журналіст наголосив, що Шкапенко, незважаючи на те, що грав навіть більше, ніж Ребров, не зумів реалізувати свій потенціал.

«Вони були близькі друзі, жили в одній кімнаті. І наскільки по різному склалася їхня доля. Шкапенко ж залишався, коли прийшов Лобановський, але він себе не знайшов. Він пішов у ЦСКА з Леоном і все.

Ребров і Шкапенко мали однаковий шанс. Шкапенко навіть більше грав, ніж Ребров, який не міг виграти конкуренцію. Основним був Леон, під ним – Шкапенко і час від часу Ребров. Наскільки вони були друзями і наскільки по різному використали свої моменти», – сказав Циганик в ефірі авторського ютуб-каналу.

  • Павло Шкапенко помер 17 квітня минулого року у віці 50 років. 
  • За час своєї кар'єри в Динамо півзахисник провів 156 матчів, забив 42 голи та віддав п'ять результативних передач.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт