Різне

«Тупо на нього залипаю, а він не помічає мене»: переможниця «Холостяка» зізналася, що їй подобається Мудрик

Переглядів 12978
Віктор Глухенький
5 голосів
Михайло Мудрик. Фото: Google
Блогерка та переможниця українського телешоу «Холостяк» Даша Квіткова, після відносин з Нікітою Добриніним, приглядається до поки не жонатого вінгера Челсі Михайла Мудрика, але навіть не знає скільки йому років.

На вінгера лондонського Челсі та національної збірної України Михайла Мудрика поклали око. Однак, не скаути провідних європейських клубів, а блогерка Даша Квіткова, яка схоже знаходиться у активному пошуку.

«Він просто попадається мені зараз постійно в рекомендаціях, і я на нього тупо залипаю. Я розумію, що він молодий (Мудрику 23 роки, а Квітковій 25 – прим. «УФ»), думаю, він молодший за мене, бо не знаю, скільки йому років. 

Я йому ставлю ці лайки, ставлю, а він мене не помічає», –  розповіла Квіткова в інтерв’ю Даші Астафʼєвій.

Нагадаємо, що на внутрішній арені Челсі має в активі 31-е очко після 21-го туру та посідає дев'яту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. 

  • Відставання від зони єврокубків (п'яте місце) складає дев'ять пунктів.
  • У наступному турі Челсі вдома прийматиме Астон Віллу. Поєдинок заплановано на 26 січня. Початок гри на «Стемфорд Брідж» о 21:45 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 21 матч в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт