Різне

УАФ допомагає хавбеку Манчестер Юнайтед отримати громадянство України: джерело повідомило подробиці

Переглядів 209
Віктор Глухенький
2 голоси
Захар Бауманн. Фото: ФК Манчестер Юнайтед
Півзахисник англійського Манчестер Юнайтед Закері (Захар) Бауманн розпочав процес отримання громадянства нашої держави. Етнічний українець прагне грати за збірну батьківщини своїх батьків.

Закері Бауманн, який днями підписав перший у своїй кар’єрі професійний контракт з МЮ, вже розпочав процес отримання українського громадянства. Гравець юнацької команди «червоних дияволів» хоче виступати за збірну України. Про це з посиланням на свої джерела проінформували журналісти Sport.ua.

За інформацією джерела, активну участь у процесі приймає УАФ, яка допомагає гравцю отримати паспорт з тризубом на обкладинці.

Якщо процес оформлення документів відбудеться швидко, то Закері може отримати виклик до збірної України 2006-го року на селекційний збір. 

Дмитро Михайленко, який очолює синьо-жовту дружину U-19 особисто зацікавлений у запрошенні гравця до своєї команди.

  • Загалом за молодіжні команди Манчестер Юнайтед (U-18 та U-21) Бауманн зіграв 26 поєдинків: два голи, три результативні передачі.
  • Захар – син українських емігрантів з Коломиї, який народився в англійському містечку Болтон та з раннього дитинства перебував в академії Манчестер Юнайтед.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт