Різне

Ультрас Депортіво хочуть бойкотувати матч з Металістом, назвавши фанів харків'ян «неонацистами»: що трапилось

Переглядів 450
Андрій Піскун
1 голос
Ультрас Депортіво. Фото: Iris Miquel
Іспанський клуб анонсував участь харківського Металіста у турнірі Терези Ерери, проте фанати Депортіво заявили про бойкот матчу з українцями.

Ультрас команди з Ла-Коруньї «Riazor Blues» зробили заяву з цього приводу.

«Сині» заявляють, що не будуть присутні на грі, яка має відбутися 13 серпня, оскільки стадіон відвідає команда Металіст, відома неонацистською славою своїх уболівальників, з воєнізованими формуваннями, які беруть активну участь у батальйоні «Азов», інформує Nós Diario.

Таким чином, вони натякають на дуже виборчу солідарність, яка ігнорує жертви в інших частинах планети та підтримує неонацистські режими, за спиною яких з 2014 року відбуваються масові розправи та вбивства. Riazor Blues запевняють, що не забудуть жертв Донбасу та висловлюють солідарність із цією територією.

Також ультрас Депортіво вважають справжньою ганьбою, що клуб не використовує цей трофей для забезпечення економічної співпраці з галісійськими населеними пунктами, що найбільш постраждали від пожеж.

Трофей Терези Еррери – щорічний товариський турнір з футболу, який проводиться з 1946 року в іспанському місті Ла-Корунья. Матчі турніру проходять на стадіоні «Ріасор» у другій половині серпня, а постійними господарями змагання є Депортіво.

Зазначимо, що полк «Азов» входить до Національної гвардії України та захищає нашу країну від російської агресії. Фейки, що Азов є неонацистським формуванням, розганяє пропаганда країни-агресора.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт