Різне

«Усі ми й пили, і курили‎»: ексхавбек Шахтаря зізнався, чи порушував Туре режим

Переглядів 471
Артем Жилінський
2 голоси
Яя Туре. Фото: Google
Колишній футболіст донецького Металурга Олексій Полянський висловився про відомого експівзахисника Барселони та Манчестер Сіті Яя Туре та розповів, чи порушував він режим у донецькому Металурзі.

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол» колишній футболіст донецького Металурга Олексій Полянський розповів про свого експартнера по цьому клубу Яя Туре.

Полянський заявив, що всі футболісти іноді порушують режим і це також стосувалося його зіркового експартнера по донецькій команді. Він зазначив, що за рамки це ніколи не виходило, але іноді гравцям це потрібно, щоб розслабитися.

«А в кого не було якихось таких моментів? Усі ми й пили, і курили. Зрозуміло, що зовсім за якісь рамки це не виходило. Все це не при тренері було. Ніхто одразу після матчу із цигаркою не виходив і не казав: «Я в порядку». Ми також люди. Іноді нас треба видихнути та розслабитися», – заявив Полянський.

  • Полянський виступав за Металург із Донецька протягом трьох сезонів. За цей час футболіст відіграв 41 матч, у яких відзначився одним голом та однією гольовою передачею.
  • Яя Туре відіграв за донецький Металург 39 поєдинків, відзначившись п’ятьма голами та чотирма асистами.
  • Відзначимо, що івуарійський хавбек також потім виступав за Монако, Барселону та Манчестер Сіті.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт