Різне

«Важко прийняти цей результат»: Хацкевич назвав причини поразки Заглембє в останньому матчі

Переглядів 101
Артем Жилінський
0 голосів
Олександр Хацкевич. Фото: Заглембє
Наставник польського клубу Заглембє з міста Сосновець Олександр Хацкевич зробив аналіз першої офіційної гри своєї команди під його керівництвом проти Прушкува (0:1).

У неділю, 18 лютого, Заглембє, який очолює Олександр Хацкевич, поступився Прушкуву (0:1) у матчі 20-го туру другого за силою дивізіону Польщі.

Білоруський фахівець вважає, що команда заслуговувала більшого і йому складно прийняти такий результат.

«Важко, звичайно, прийняти цей результат. Начебто, і більше м’ячем володіли, і більше за суперника чинили тиск на ворота, але забракло останнього пасу, а десь – і передостаннього. А так, були непогані виходи до воріт, розкривали фланги».

На думку Хацкевича, Заглембє не вистачило зіграності, адже в команді з’явилося багато гравців.

«Надто вже просто грали в атаці, не було комбінацій, про які ми з хлопцями домовлялися – створювати більшість на фланзі й через середній і короткий пас входити в штрафний. Крім того, не вистачило взаєморозуміння – у команді багато нових футболістів».

Тренер звернув увагу на менталітет своїх підопічних, яким ще складно грати першим номером. 

«Футболістів поміняти не важко – важко поміняти їхній менталітет. Навіть у тих хлопців, які були в команді до мого приходу, є страх грати наперед – це було сьогодні видно», – сказав Хацкевич на післяматчевій прес-конференції.

  • Заглембє наразі перебуває на останньому, 18-му місці, маючи в активі 11 очок.
  • Хацкевич досі не здобував перемог на чолі Заглембє. Враховуючи товариські матчі фахівець має такі показники: дві нічиї, чотири поразки.
  • До Заглембє 50-річний білоруський фахівець очолював в тому числі рідне для нього київське Динамо (2017-2019), з яким здобув два Суперкубки України.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт