Різне

«Він бив у тому моменті»: Почеттіно впевнений у тому, що гол Мудрика Арсеналу не випадковий

Переглядів 3289
Дмитро Котков
2 голоси
Маурісіо Почеттіно. Фото: Google
Аргентинський наставник лондонського Челсі Маурісіо Почеттіно висловився про гол Михайла Мудрика у ворота столичного Арсенала в рамках принципового дербі.

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно прокоментував гол українця Михайла Мудрика у ворота Арсенала в матчі дев’ятого туру АПЛ (2:2).

«Так, він бив у тому моменті. Чесно кажучи, Михайло старався. Це не значить, що лише він заслуговує на похвалу, але він знав розташування голкіпера та що з цієї позиції йому можна забити», – цитує Почеттіно BBC.

Також аргентинський коуч зазначив, що для українця було важливо забити на рідній арені Челсі:

«Мудрику потрібен був гол на «Стемфорд Брідж». Йому ще треба ставати кращим, але завдяки цьому голу, вважаю, він буде впевненішим у майбутньому», - сказав Почеттіно.

  • Мудрик вийшов на цю зустріч у стартовому складі і став головним героєм «аристократів», відзначившись чудовим голом, заробивши пенальті та змусивши сфолити на ньому Зінченка, який отримав жовту картку. На 66 хвилині український легіонер Челсі був замінений на Джексона.
  • Олександр Зінченко у лондонському дербі зіграв перший тайм. Після цього замість нього вийшов Такехіро Томіясу.
  • Арсенал після цієї нічиї з 21 очком у активі ділить першу-другу позиції з Ман Сіті. Челсі з 12 балами розташовується на десятому місці.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт