Різне

«Він може грати в Англії»: екстренер Челсі і Реалу назвав українця з шаленим потенціалом

Переглядів 3427
Владислав Лютостанський
2 голоси
Анатолій Трубін. Фото: ФК Бенфіка
Колишній тренер воротарів лондонського Челсі та мадридського Реалу Сілвіну Лору поділився думкою про перспективи голкіпера лісабонської Бенфіки Анатолія Трубіна.

Відомий португальський тренер воротарів Сілвіну Лору висловився стосовно українського голкіпера Бенфіки Анатолія Трубіна.

64-річний фахівець упевнений, що Трубін може заграти на рівні англійської Прем'єр-ліги.

«Я вірю, що він може грати в Англії. Йому 22, і очевидно, що він знаходиться на дуже високому рівні для воротарів. У нього є тренер воротарів Фернандо Феррейра, який знає, що таке працювати з такими гравцями, і який чудово попрацював у Бенфіці».

Водночас Сілвіну наголошує на тому, що Трубін ще має набратися досвіду у Бенфіці перед трансфером до топчемпіонату.

«Я вважаю, що він може грати в Англії, але я думаю, що для нього було б ідеально залишитися на два-три роки в Бенфіці, щоб отримати більше досвіду і впевненості в собі, тому що бути воротарем в Англії нелегко, ліга не така, як в Португалії.

Враховуючи його вік, йому ще є чому вчитися, і він у дуже хорошому клубі, щоб стати ще кращим. Він повинен залишитися надовше, щоб працювати над собою».

Сілвіну вважає, що Бенфіка може продати Трубіна, як тільки отримає гідну пропозицію.

«Зрозуміло, що його гра привертає інтерес з боку великих команд. Якщо буде хороша пропозиція, я не здивуюся, якщо він буде проданий, але це залежить від того, чого хоче клуб.

Я вірю, що Руй Коста поки що не продасть його, не в останню чергу тому, що Бенфіка процвітає завдяки титулам», – заявив Сілвіну виданню One Football.

  • Трубін у нинішньому сезоні провів 27 поєдинків за Бенфіку: 22 пропущені голи, 11 матчів «на нуль».
  • Бенфіка з 51 очком в активі наразі лідирує в турнірні таблиці чемпіонату Португалії.
  • Сілвіну тренером воротарів у штабі Жозе Моурінью в таких клубах, як Порту (2000-2004), Челсі (2004-2007), Інтер (2008-2010), Реал (2010-2013) та Манчестер Юнайтед (2016-2018).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт