Різне

«Я не пішов на пенсію»: Луческу відверто зізнався про причину, яка змусила його покинути Динамо

Переглядів 240
Артем Жилінський
1 голос
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Румунський екснаставник донецького Шахтаря та київського Динамо Мірча Луческу висловився щодо перспектив очолити нову команду після відставки зі столичного клубу України.

Мірча Луческу заявив, що зараз у нього відбувається процес пошуку команди і він точно ще не пішов на пенсію. Також румунський фахівець назвав одну із причин відходу із Динамо.

«Це правда, що я не пішов на пенсію. Покинув Динамо, тому що моя дружина Неллі боялася переїжджати до Києва. Я не хотів знати, що вона вдома одна та турбується за мене. У мене безмежна пристрасть до футболу, але це залежить від здоров’я».

Колишній наставник киян та Шахтаря прокоментував чутки щодо можливого призначення в турецький Бешикташ.

«Я все оцінюю», – відповів Луческу для видання bresciaoggi.it.

  • Останнім місцем роботи 78-річного Мірчі Луческу було київське Динамо. Також в Україні румунський фахівець працював у донецькому Шахтарі (2004-2016).
  • На чолі Динамо з Києва румунський фахівець перебував з літа 2020 року по листопад 2023-го.
  • За цей час разом з біло-синіми Луческу став чемпіоном України, завоював Суперкубок та національний Кубок країни.
  • На чолі обох українських грандів Луческу всього виграв 25 трофеїв: дев'ять чемпіонатів України, сім національних Кубків та вісім Суперкубків країни, а також Кубок УЄФА.
  • Окрім Динамо та Шахтаря, Луческу також тренував румунські Корвінул, Динамо з Бухаресту та Рапід, італійські Пізу, Брешіа, Реджану та Інтер, турецькі Галатасарай і Бешикташ, а також російський Зеніт з Санкт-Петербурга.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт