Різне

«Я здивований»: в Англії схвильовані незрозумілим рішенням Арсеналу, що стосується Зінченка

Переглядів 45708
Данило Моісеєнков
13 голосів
Олександр Зінченко та Мікель Артета. Фото: Getty Images
Англійський трансферний експерт Дін Джонс висловився стосовно рішення Арсеналу щодо позиції, на якій грає Олександр Зінченко. Спеціаліст не дуже зрозумів ходу лондонців.

Цієї зими у Арсеналу виникла криза на позиції крайніх захисників, коли Юррієн Тімбер був недоступним через довготривалу травму хрестів, Олександр Зінченко також був поза грою через пошкодження (і наразі відсутній), а Такехіро Томіясу їздив на Кубок Азії у складі збірної Японії.

В той же час Кіран Тірні ще влітку пішов до Реал Сосьєдаду на правах річної оренди.

Однак не дивлячись на все це, лондонський клуб прийняв рішення не робити підписань на дану позицію у січневе трансферне вікно, чим викликав нерозуміння з боку експерту цієї сфери Діна Джонса.

«Я здивований, що Арсенал не знайшов рішення щодо фулбека під час зимового вікна, тому що на початку січня мені сказали, що, хоча вони не планують нічого робити, вони розглянуть цей варіант, навіть якщо це буде лише короткострокова перспектива, щоб мати варіанти.

Вони цього не зробили. Тепер треба враховувати, що разом з гонитвою за титулом у Прем'єр-лізі, вони повернуться до Ліги чемпіонів. [Отже, буде багато матчів]», – приводить слова Джонса портал GiveMeSport.

  • Зінченко в цьому сезоні зіграв вже 27 матчів в усіх турнірах, забив один гол та віддав два асисти.
  • Контракт українського футболіста розрахований до 30 червня 2026 року.
  • В турнірній таблиці АПЛ Арсенал йде третім, маючи 52 очки.
  • В 1/8 фіналу Ліги чемпіонів на команду Мікеля Артети очікує протистояння з Порту – 21 лютого поєдинок в гостях, а 12 березня вдома.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт