Різне

Як зіграли Зінченко, Забарний та Ярмолюк: відомі оцінки українських футболістів за матчі АПЛ

Переглядів 37932
Віктор Глухенький
7 голосів
Олександр Зінченко. Фото: Google
В суботніх поєдинках АПЛ Арсенал, Борнмут та Брентфорд, за які витупають українці Олександр Зінченко, Ілля Забарний та Єгор Ярмолюк, здобули синхронні перемоги.

В матчі десятого туру АПЛ лондонський Арсенал, за який увесь матч провів наш Олександр Зінченко, розбив Шеффілд Юнайтед (5:0).

За підсумками битви на «Емірейтс Стедіум» статистичний портал WhoScored поставив українцеві одну з найкращих оцінок з поміж усіх гравців «канонірів» – 7.4 балів. 

Борнмут нашого Іллі Забарного нарешті здобув першу перемогу в сезоні, здолавши на характері Бернлі (2:1).

Колишній динамівець вийшов на поле у стартовому складі та провів увесь поєдинок. Статистичний портал поставив українцю оцінку в 6.7 балів.

Найнижчий бал серед усіх українців в десятому турі наразі дістав півзахисник Брентфорда Єгор Ярмолюк, команда якого створила головну сенсацію суботи, обігравши на виїзді Челсі (2:0).

Ярмолюк розпочав поєдинок на лаві запасних та вийшов на поле на 76-й хвилині. WhoScored поставив Ярмолюку оцінку в 6.2 балів.

  • В неділю, 29 листопада, в АПЛ буде зіграно ще п'ять поєдинків, зокрема матч Вест Гем – Евертон, в якому має всі шанси взяти участь український захисник «ірисок» Віталій Миколенко. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт