Різне

За хет-трик у ворота Севільї: Довбик потрапив до символічної збірної туру Ла Ліги – чи є там Циганков

Переглядів 607
Артем Жилінський
2 голоси
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Український нападник Жирони Артем Довбик завдяки своєму вражаючому та швидкому хет-трику зумів потрапити до символічних збірних 21-го туру іспанського чемпіонату за версією статистичних порталів.

За підсумками останнього туру в іспанській Ла Лізі статистичні портали WhoScored та SofaScore включили українського форварда Жирони Артема Довбика до своїх символічних збірних, а Віктор Циганков опинився поза списком найкращих.

Довбик оформив свій перший хет-трик у рамках Ла Ліги, який зробив значний внесок у перемогу Жирони над Севільєю та утримання лідерства в чемпіонаті.

WhoScored оцінив виступ українського форварда на 9.7, що дозволило йому потрапити до 11-ки найкращих в 21-му турі Ла Ліги.

SofaScore вважає, що Довбик награв на оцінку 9.2. Відзначимо, що за версією цього аналітичного ресурсу Артем — єдиний гравець Жирони, який потрапив до символічної збірної.

  • Нагадаємо, що Довбик перебрався до Жирони влітку 2023-го з Дніпра-1 та підписав контракт до 30 червня 2028 року.
  • В нинішньому сезоні Артем зіграв вже у 22 матчах в усіх турнірах, забив 14 голів та віддав шість асистів.
  • Жирона наразі посідає перше місце у чемпіонаті Іспанії, маючи 52 бали після 21 туру та на одне очко випереджаючи Реал Мадрид Андрія Луніна, у яких є матч в запасі.
  • Вже 24 січня команда Мічела Санчеса на виїзді зустрінеться з Мальоркою у 1/4 фіналу Кубку.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт