Різне

«Зараз живуть у великому страху‎»: колишній тренер Таврії зізнався, чи хоче Крим повернутися в Україну

Переглядів 1326
Артем Жилінський
1 голос
Сергій Пучков. Фото: Google
Колишній тренер сімферопольської Таврії Сергій Пучков висловився щодо людей, які проживають в Криму та заявив, що його знайомі хочуть, щоб півострів повернувся до України.

Екснаставник сімферопольської Таврії Сергій Пучков заявив, що люди, з якими він спілкується, хочуть, щоб Крим повернувся до України. Також фахівець зазначив, що у кожного були свої причини, щоб залишитися на півострові. Тренер висловився щодо стану футболу в Криму після окупації росією.

«Ті, з ким я спілкуюся, хотіли би, щоб Україна повернулася до Криму. Вони зізнаються, що потрапили в кабалу. Не виїхали в 2014 році, тому що придбали на півострові житло, там у них народилися діти. Засуджувати людей дуже просто. Але що вони могли там зробити? Вийти з українським прапором, щоб їх всіх швидко «упакували»? 

Кому б це допомогло? Зараз в Криму, за великим рахунком, немає футболу. Немає нормальної команди. Їм лишається лише пригадувати, як гарно було при Україні. І вони всі зараз живуть у великому страху», – заявив Сергій Пучков для Сhampion.com.

  • Пучков на чолі Таврії виграв Кубок України у сезоні 2009/10, обігравши із рахунком 3:2 донецький Металург.
  • Останнім клубом наставника була Таврія. Фахівець провів лише три місяці на чолі клубу із червня 2021 по вересень.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт