Різне

Зінченко точно награвся: скаути Арсеналу летять на стартовий матч Євро-2024, щоб подивитися заміну українцю

Переглядів 4907
Владислав Лютостанський
3 голоси
Мікель Артета та Олександр Зінченко. Фото: Getty Images
Скаути лондонського Арсеналу відвідають матч-відкриття чемпіонату Європи 2024 року, аби детальніше познайомитися із потенційною заміною Олександру Зінченку.

Напередодні літнього трансферного вікна лондонський Арсенал придивляється до німецького лівого захисника Максиміліана Міттельштадта, який виступає за Штутгарт.

Команда Мікеля Артети готується до чергових чемпіонських перегонів в АПЛ з Манчестер Сіті та розраховує отримати значне підсилення. Зокрема, підсилення позиції лівого захисника стоїть на порядку денному у «канонірів».

Видання FootballTransfers з посиланням на власні джерела повідомляє, що скаути Арсеналу планують прилетіти до Мюнхена, аби детально спостерігати за грою Міттельштадта у матчі-відкриття між Німеччиною та Шотландією 14 червня на «Альянц Арені».

«Каноніри» перебувають у пошуках інвертованого лівого захисника, здатного зміщуватися в півзахист і підключатися до атаки, що схоже на роль українського оборонця Олександра Зінченка, яким цікавиться Баварія.

  • Контракт 27-річного українця з Арсеналом чинний до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює його вартість у 38 млн євро.
  • Міттельштадт у минулому сезоні провів 34 поєдинки у всіх турнірах: два голи та п'ять результативних передач.
  • Термін угоди Максиміліана зі Штутгартом спливає 30 червня 2026-го. Transfermarkt оцінює його вартість у 17 млн євро. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт