Різне

Зірковий одноклубник Луніна отримав травму у матчі Ла Ліги: відомо, коли відновиться ключовий форвард Реалу

Переглядів 55
Артем Жилінський
1 голос
Кіліан Мбаппе. Фото: Google
Партнер Андрія Луніна по мадридському Реалу французький форвард Кіліан Мбаппе отримав травму у матчі чемпіонату Іспанії та пропустить кілька тижнів.

Реал на своєму офіційному сайті повідомив про травму ключового форварда Кіліана Мбаппе. Нападник отримав пошкодження лівої ноги у матчі чемпіонату Іспанії проти Алавеса, який завершився перемогою 3:2.

Мбаппе пропустить близько трьох тижнів, через що не зможе взяти участь у поєдинках проти Атлетіко та Вільярреала у рамках Ла Ліги, а також пропустить зустріч із Ліллем у Лізі чемпіонів.

Французький нападник, який став головним підписанням Реала у літнє трансферне вікно, вже встиг провести дев’ять матчів, забивши сім голів та зробивши одну результативну передачу.

  • Transfermarkt оцінює трансферну вартість 25-річного Мбаппе у 180 мільйонів євро.
  • Реал після семи турів має в активі десять очок та займає другу сходинку у турнірній таблиці Ла Ліги, поступаючись одним пунктом Барселоні.
  • У наступному турі вершкові на виїзді зіграють мадридське дербі проти Атлетіко. Поєдинок відбудеться 29 вересня і розпочнеться о 22:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт