УПЛ

«А що ж буде, коли Коломойський дасть 30 мільйонів?»: Севідов відреагував на новину відомого журналіста

Переглядів 3709
Владислав Лютостанський
3 голоси
Ігор Коломойський. Фото: Google
Колишній тренер львівських Карпат та харківського Металіста Олександр Севідов відреагував на скандал навколо комітету арбітрів УАФ та бізнесмена Ігоря Коломойського.

Нещодавно журналіст Михайло Співаковський розповів, що неофіційний власник Дніпра-1 Ігор Коломойський мав таємну зустріч з комерційним директором клубу В'ячеславом Фрідманом та першим віцепрезидентом УАФ Вадимом Костюченком, де запропонував видати 30 млн гривень бонусів комітету арбітрів за якісне суддівство. 

Відомого українського тренера Олександра Севідова обурила така новина.

«Це завіса. За арбітраж не відповідає ні Лучі, ні Ріццолі, ні ще хтось з відомих арбітрів в УАФ. Яке відношення Костюченко має до суддівства? Це найголовніше питання. З якого переляку Костюченко відповідає за суддівство в українському футболу?»

Також Севідов пригадав скандальний епізод з матчу Дніпра-1, де головний арбітр Роман Блавацький не призначив пенальті на користь Металіста 1925 після гри рукою Олексія Гуцуляка у власному штрафному майданчику.

«Якщо поставити себе на місце керівника клубу Металіст 1925...Ігор Валерійович не дав 30 мільйонів Костюченку, а тільки запропонував. А зараз вже у людей виникатимуть питання: Що ж буде, коли він дасть 30 мільйонів?», – риторично запитав Севідов на ютуб-каналі «Фінти та підкати».

  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт