УПЛ

«Абсолютно неприйнятна гра Полісся»: Ашур розніс своїх підопічних за нульову нічию з Лівим берегом

Переглядів 142
Артем Жилінський
1 голос
Імад Ашур. Фото: Полісся
Головний тренер житомирського Полісся Імад Ашур прокоментував нульову нічию своїх підопічних у десятому турі чемпіонату України проти Лівого берега.

Сьогодні, 19 жовтня, Полісся вдома приймало Лівий берег і не змогло обіграти київську команду (0:0).

Головний наставник житомирців Імад Ашур заявив, що це була жахлива гра у виконанні його підопічних і він зазначив, що Лівий берег міг ще й виграти.

«Абсолютно неприйнятна гра. Навіть у тому випадку, якби ми забили, то настрій був таким самим. Єдиний сюрприз – це ми. Сюрприз у тому, що речі, які ми постійно робили та постійно говоримо, ми просто про них забуваємо. І за таке приходить покарання, і все могло завершитися ще гірше з погляду рахунку».

Також Ашур висловився щодо відсутності деяких гравців.

«У деяких моментах були далекі навіть від необхідного мінімуму. Вплуталася в таку гру, яку запропонував суперник, і самі винні. Так, у нас чимало збірок, але це не виправдання. Треба бути готовим до цього.

У нас достатньо гравців, і вони мають виходити та показувати себе. На жаль, Гуцуляк не грав через серйозну травму, але було багато факторів, які вплинули», – сказав Ашур для УПЛ-ТБ.

  • Полісся набрало 21 очко і залишилося на третьому місці у турнірній таблиці УПЛ, поступаючись другій Олександрії двома балами.
  • У наступному турі, 25 жовтня, Полісся прийме Колос.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт