УПЛ

Буткевич двічі змінив свою думку: джерело розкрило нові подробиці стосовно головного тренера Полісся

Переглядів 5665
Владислав Лютостанський
3 голоси
Даріо Друді та Геннадій Буткевич. Фото: ФК Полісся
Журналіст Михайло Співаковський повідомив інформацію про тренерську ситуацію в житомирському Полісся. Власник клубу Геннадій Буткевич роздумує над варіантами.

Після відставки Юрія Калитвинцева з посади головного тренера Полісся навесні цього року, у житомирському клубі декілька разів встигли змінити концепцію щодо пошуку нового керманича команди.

Журналіст Михайло Співаковський розповів, що спершу президент Полісся Геннадій Буткевич хотів бачити на чолі команди українського тренера.

«Наскільки я розумію, в останні місяці концепція у Житомирі змінювалася декілька разів. Спочатку, Буткевич про це говорив, була ставка на українського тренера, тому зараз, напевно, і обрали Сергія Шищенка як виконувача обовʼязків».

Пізніше ж Буткевич розпочав пошук європейських фахівців, що призвело до контактів з французькими спеціалістами.

«Потім обрали ставку на слоган «Go west» і більше дивилися на західних спеціалістів. Я чув про зацікавленість у франкомовному тренері та навіть про певні комунікації та консультації, які проводили менеджери Полісся з французькими фахівцями».

Наразі ж у Полісся повернулися до варіанту з пошуком головного тренера серед українців.

«Потім знову повернулися до варіантів з України, а зараз, з того, що я знаю – Шищенко навряд чи залишиться виконувачем обовʼязків головного тренера Полісся на наступний сезон».

Також Співаковський натякнув на те, що наступним наставником Полісся може стати нинішній спортивний директор Даріо Друді.

«Якщо дослуховуватися до інтуїції, то вона підкаже, що у Буткевича завжди є запасний варіант. Ви ж пам'ятаєте хто зараз працює спортивним директором клубу?

Тому, якщо не станеться нічого форс-мажорного, то всім шанувальникам Полісся тільки й залишиться, що сказати: «Good luck, Mr.Drudi», – сказав Співаковський у програмі YouTube-каналу «ТаТоТаке».

  • Нині Полісся займає шосту сходинку у турнірній таблиці УПЛ, маючи 43 очки після 27 проведених матчів.
  • Шищенко на чолі житомирян провів вісім поєдинків: три перемоги, одна нічия, чотири поразки.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт