УПЛ

«Це мене так мучило, ви собі навіть не уявляєте»: Григорчук прокоментував другу поспіль перемогу Чорноморця

Переглядів 1365
Артем Жилінський
1 голос
Роман Григорчук. Фото: ФК Чорноморець
Головний тренер одеського Чорноморця Роман Григорчук прокоментував матч 13-го туру української Прем'єр-ліги, в якому його команда обіграла ФК Львів.

У матчі 13-го туру Чорноморець приймав ФК Львів. Підопічні Григорчука здобули другу перемогу поспіль в Українській Прем’єр-лізі і піднялися з останнього місця в турнірної таблиці.

Головний тренер одеситів Григорчук розповів про тиск, який він відчував останнім часом, а також згадав емоції після фінального свистка.  

«Останнім часом я відчував себе дуже нещасливою людиною, оскільки розумів, що люди чекають на перемоги, а ми довгий час не могли їх дати. Це мене так мучило, ви собі навіть не уявляєте. Я був дуже радий сьогодні».

Григорчук поділився цікавими післяматчевими деталями. Він розказав, що говорив своїм підопічним у роздягальні.

«Поспішав у роздягальню, щоб сказати хлопцям, що це одеська перемога, те, що потрібне людям. Дуже задоволений, що це вдалося зробити», – сказав Григорчук.

Чорноморець набрав дев'ять очок та піднявся на 14 місце в українській Прем'єр-лізі. Поєдинок одеситів проти львівського Руху у наступному турі перенесено на пізніший термін.

Наступний матч команда Григорчука зіграє 25 листопада вдома проти харківського Металіста.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт