УПЛ

Чергова мінімальна поразка: Металіст втретє поспіль програв на зборах в Туреччині

Переглядів 764
Артем Жилінський
1 голос
Футболісти Металіста. Фото: УПЛ
У вівторок, 31 січня, на передсезонному зборі, який проходить у Туреччині, харківський Металіст провів третій товариський поєдинок. Цього разу суперником харків'ян стала боснійська Тузла. Українська команда поступилася з рахунком 0:1.

Після двох мінімальних поразок поспіль команда Периці Огненовича хотіла реабілітуватися. Суперником у цьому матчі був середняк чемпіонату  Боснії та Герцеговини Тузла. 

Перший тайм проходив у запеклій боротьбі, адже команди намагалися не поступитися один одному у єдиноборствах. Через непоступливу гру обох команд колективи не зуміли відзначитися у першій половині гри.

Другий тайм проходив за схожим сценарієм, але українська команда намагалася знайти свій потрібний гол. Проте фортуна була не на боці Металіста, адже на 89 хвилині матчу підопічні Огненовича пропустили з стандарту.

Це вже третя поразка поспіль Металіста на зборах в Туреччині. Цікаво, що всі три поєдинки закінчилися із однаковим рахунком.

Не вдалось завантажити відео.

Тузла посідає восьме місце в чемпіонаті Боснії та Герцеговини.

Нагадаємо, у першому контрольному матчі 2023 року Металіст зазнав поразки від польського клубу Катовіце з рахунком 0:1, а потім з аналогічним результатом програв болгарському Локомотиву.

Металіст провів 15 матчів, набрав 16 очок і посідає 11 місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт