УПЛ

Чи був пенальті на користь Шахтаря у матчі проти Металіста 1925: ексарбітр ФІФА виніс вирок

Переглядів 10024
Віктор Глухенький
1 голос
Тарас Степаненко спиняє в підкаті Артема Габелка. Фото: УПЛ
Колишній арбітр ФІФА Мирослав Ступар фахово прокоментував поєдинок 16-го туру української Прем'єр-ліги між Шахтарем та Металістом 1925 (2:0), розібравши найрезонансніший епізод гри.

Мирослав Ступар вважає, що пенальті на користь Шахтаря за фол Вадима Червака проти Дмитра Криськіва в поєдинку 16-го туру УПЛ проти Металіста 1925 (2:0), однозначн був справедливим і претензій до рішення арбітра Максима Козиряцького бути не може.

«У арбітра були підстави призначати пенальті. Питання до дій Червака. Криськів прибрав мʼяч під праву і хотів проштовхнути мʼяч, але в цей час нога Червака стала для нього барʼєром

Гравець харківської команди махнув лівою ногою по лівій суперника. Тож це справедливий пенальті», – сказав Ступар в інтерв’ю телеграм-каналу УПЛ ТБ.

  • Шахтар, дякуючи вікторії в грі з Металістом 1925, набрав три пункти та зберіг за собою четверту сходинку в чемпіонських перегонах. Відставання від Кривбаса, який йде першим, складає п'ять очок, але «гірники» мають дві гри в запасі.
  • Після поразки від Шахтаря Металіст 1925, як і раніше, має в активі 15 очок, після 15-ти матчів та посідає 11-ту сходинку в турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • На тижні, 7 грудня, команда Олега Голодюка в Києві зіграє проти місцевого Динамо перенесений поєдинок третього туру УПЛ.
  • В 17-му турі, який буде заключним перед зимовою перервою, Металіст вдома прийме Олександрію. Поєдинок заплановано на 11 грудня. Гра має розпочатися о 17:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт