УПЛ

Чи був у Судакова конфлікт з ван Леувеном? Помічник екстренера Шахтаря відверто зізнався

Переглядів 779
Артем Жилінський
4 голоси
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар
Колишній захисник полтавської Ворскли та донецького Шахтаря Олександр Чижов прокоментував інформацію щодо можливого конфлікту Георгія Судакова та Патріка ван Леувена, коли фахівець очолював «гірників».

В ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол»  Олександр Чижов висловився про невдоволення Георгія Судакова стилем гри донецького Шахтаря під керівництвом Патріка ван Леувена.

Ексасистент голландського фахівця зазначив, що ніяких конфліктів не було і хавбек сказав це на емоціях.

«Ніякого відкритого конфлікту між ними не було. Можливо, він сказав це, не подумавши або на емоціях. Я це коментувати не буду. Нехай сам коментує, якщо захоче», – заявив Чижов.

  • 21-річний Судаков провів за Шахтар у поточному сезоні 34 поєдинки у всіх турнірах, забив десять м'ячів і зробив шість гольових пасів.
  • Контракт півзахисника з Шахтарем розрахований до 31 грудня 2028 року. Transfermarkt оцінює гравця в 25 мільйонів євро.
  • Ван Леувен працював головним тренером в командах УПЛ у 2022-2023 роках. Спеціаліст очолював луганську Зорю та донецький Шахтар.
  • З луганцями він виграв бронзові медалі чемпіонату України, а на чолі донеччан провів 12 матчів: сім перемог, три нічиї, дві поразки.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт