УПЛ

Чи звертався Лавриненко до Палати вирішення спорів: Габовда закрив питання

Переглядів 605
Віктор Глухенький
1 голос
Сергій Лавриненко. Фото: Google
Спортивний директор рівненського Вереса Юрій Габовда розповів, що колишній головний тренер його клубу Сергій Лавриненко не звертався до Палати вирішення спорів через своє звільнення з НК.

Не далі розмов. Мова про давнішній конфлікт між Вересом та колишнім головним тренером рівнян Сергієм Лавриненком, який, ніби, мав намір подати скаргу на свого ексроботодавця по Палати вирішення спорів Української асоціації футболу, але так цього і не зробив.

«До палати жодна зі сторін не зверталася. Наш президент Іван Олексійович Надєїн відкритий до діалогу і готовий вислухати особисто Лавриненка. Головне – бажання дійти компромісу. Хочу зазначити, що це моє особисте бачення ситуації. Є люди, які за це відповідають», –  розповів Габовда в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Лавриненко очолив Верес в липні 2023 року, замінивши на посту Юрія Вірта, а вже у грудні того ж року відправлений у відставку.
  • У підсумковій турнірній таблиці української Прем'єр-ліги рівненський НК фінішував на 13 місці.
  • Місце в еліті вітчизняного футболу Верес зберіг перегравши у перехідних поєдинках Епіцентр з Кам'янця-Подільського (1:1, 3:1).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт