УПЛ

«Динамо продовжує зберігати довіру до Луческу»: Вацко розповів, що його здивувало у матчі киян з Колосом

Переглядів 880
Артем Жилінський
1 голос
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Відомий український коментатор та спортивний журналіст Віктор Вацко поділився своїми враженнями від поєдинку між ковалівським Колосом та київським Динамо (1:1).

Віктор Вацко оцінив перебіг матчу Динамо у грі з Колосом та зауважив, що Луческу не намагався робити заміни для підсилення атаки. Коментатор висловився про футболістів, які знаходилися на лаві запасних. 

«Навіть минулого сезону, коли кияни фінішували четвертими, у них не було такої серії. Не знаю, чи ви звернули увагу на лаву запасних Динамо у матчі з Колосом. Там наполовину дитячий садок. 

Мене здивувало, що після вилучення Ваната Луческу зробив лише одну заміну, випустивши Шапаренка замість Волошина. У ситуації, коли суперник пішов великими силами в атаку і залишав великий простір в обороні, Мірча зняв із гри одного зі своїх найшвидших гравців».

Також журналіст відмітив, що Шахтар та Динамо підходять до «класичного» в абсолютно різних психологічних станах. Вацко зазначив, що попри всі невдалі результати Динамо цього сезону, керівництво довіряє Луческу.

«Ще здивувало, що Луческу більше ніким не посилив атаку. Хто має атакувати ворота Шахтаря? У наступному турі буде гра команд, які в схожих ситуаціях прийняли кардинально різні для себе рішення. Шахтар був незадоволений стилем гри ван Леувена та вирішив поміняти тренера. Динамо продовжує зберігати довіру до Луческу», — сказав Вацко у програмі «Вацко Live».

  • 78-річний Луческу очолив Динамо влітку 2020 року і за підсумками сезону 2020/21 привів киян до чемпіонства, а також завоював Кубок і Суперкубок України.
  • Контракт румунського наставника з українським клубом чинний до червня 2024 року.
  • Наразі Динамо йде на сьомому місці в турнірній таблиці чемпіонату України, маючи за дев'ять матчів 16 очок.
  • В наступному турі 3 листопада команда Луческу зіграє проти Шахтаря.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт