УПЛ

Документальний серіал про Шахтар отримав престижну нагороду: Палкін відреагував на подію

Переглядів 362
Артем Жилінський
2 голоси
Сергій Палкін. Фото: ФК Шахтар
Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін прокоментував перемогу стрічки «Football Must Go On» у номінації «Кращий документальний серіал», яка присвячена «гірникам».

Чотирисерійна документальна стрічка «Football Must Go On» («Футбол має продовжуватися») від компанії Paramount+, яка розповідає про виступи донецького Шахтаря в Лізі чемпіонів в умовах повномасштабної війни в Україні, здобула перемогу в номінації «Кращий документальний серіал».

Фільм про Шахтар перевершив чотирьох інших претендентів на цю нагороду: 

  • серіал про автоперегони Formula 1: Drive to Survive (Netflix);
  • бейсбольний серіал Hard Knocks (HBO);
  • реаліті-шоу про реслінг Monster Factory (Apple TV);
  • серіал про американський футбол Quarterback (Netflix).

Сергій Палкін заявив, що йому сумно і радісно водночас від цієї перемоги. Також генеральний директор привітав вболівальників та подякував усій творчій команді, яка працювала над «Football Must Go On».

«Радію і сумую водночас з цього приводу. Радію, тому що це наша перемога, де ми конкурували з такими грандами, як Formula 1: Drive to Survive, Quarterback. Тож вітаю всіх наших прихильників і вболівальників з цією перемогою! 

Вдячний компанії CBS, Петеру Радовічу, Алексу Гейлу і Володимиру Мулі та всій творчій команді, яка працювала над серіалом. Сумую, тому що це фільм про жахливі дні війни, про біль, сльози, страждання. Але в будь-якому разі це – перемога. Наша, перемога всієї України». 

Палкін зазначив, що світ повинен знати про війну, тому донецький клуб буде використовувати будь-яку можливість, щоб розповсюджувати інформацію про Україну. 

«Світ має знати про війну, і ми будемо використовувати кожну нагоду, щоб здобути світову підтримку в боротьбі проти агресора. І я вважаю, що кожен з нас має прагнути перемагати в тому, що ми робимо, і завдяки таким невеликим успіхам прийде бажана велика перемога. Я в це вірю. Football Must Go On! Слава Україні!» – цитує Палкіна пресслужба донецького клубу.

  • За підсумками 29 турів Шахтар має в доробку 71 залікових балів та одноосібно займає першу сходинку в турнірній таблиці УПЛ, достроково оформивши чемпіонство
  • У наступному турі команда Маріно Пушича на виїзді зіграє проти житомирського Полісся. Поєдинок відбудеться 25 травня і розпочнеться о 15:30. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт