УПЛ

Дубль Алієва, хет-трик Воробея і розгром: Хачеріді, Михайличенко, Кучер і Ко завоювали трофей – деталі турніру

Переглядів 13574
Владислав Лютостанський
4 голоси
Легенди українського футболу з представниками команди Нафтогазу. Фото: Центр Новин
У п'ятницю, 22 грудня, у Києві, напередодні різдвяних та новорічних свят пройшов Зимовий благодійний Кубок. Подія відбувалася в спорткомплексі УДУ ім.М.Драгоманова.

В турнірі, інформаційним партнером якого був сайт «Український футбол», взяли участь чотири команди: Легенди українського футболу, Збірна Нафтогазу, Збірна журналістів України та Збірна зірок кіно.

Найзірковіший склад був у Легенд українського футболу, яку очолив перший віцепрезидент УАФ Олексій Михайличенко:

  • Олександр Алієв;
  • Олександр Кучер;
  • Андрій Воробей;
  • Ігор Жабченко;
  • Святослав Сирота;
  • Євген Хачеріді;
  • Олег Шевченко.

Формат турніру передбачав два півфінальні поєдинки, матч за третє місце та фінал. Регламент гри: 2 тайми по 12 хвилин.

У першому матчі Збірна журналістів України перемогла команду Нафтогазу з рахунком 4:2.

А у паралельному двобої Легенди українського футболу не лишили шансів Збірній зірок кіно, розгромивши їх з рахунком 5:0. За команду, яку очолював Олексій Михайличенко, відзначилися дублями Алієв та Воробей, також один гол забив Кучер.

Матч за третє місце між командою Нафтогазу та Збірною зірок кіно в основний час завершився нічиєю (1:1). У серії пенальті нафтогазівці здобули бронзу, перемігши з рахунком 4:2.

У фіналі сталася справжня гольова феєрія, адже було забито 13 голів на дві команди. Воробей оформив хет-трик, Алієв відзначився дублем, що дозволило команді Легенд українського футболу відсвяткувати перемогу з рахунком 8:5.

Отже, переможцем Зимового благодійного Кубку стала команда Легенд українського футболу, друге місце посіла Збірна журналістів України, а замкнула трійку – команда Нафтогазу.

Також варто зазначити, що на турнір приїхали діти-переселенці з Луганської та Донецької області. Також на змаганні були присутні діти полеглих захисників України, представників фанатських рухів Донецька, Луганська та Києва.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт