УПЛ

«Гол Буяльського збив нас з пантелику»: тренер Олександрії не став звинувачувати команду у поразці від Динамо

Переглядів 966
Олександр Карпенко
0 голосів
Юрій Гура. Фото: Google
Головний тренер Олександрії Юрій Гура підбив підсумки матчу 12-го туру УПЛ проти Динамо (1:3), який сьогодні проходив у Києві.

Олександрія в матчі проти Динамо перервала безпрограшну серію в УПЛ, яка налічувала шість поєдинків.  Після матчу Гура підтримав свою команду, яка демонструвала непоганий футбол проти одного з грандів.

«Нас збив швидкий гол. А повівши в рахунку, Динамо надало нам можливість грати першим номером, і впіймало нас на контратаці – забило другий м’яч. Потім стандартне положення і третій гол. Претензій до моїх підопічних у мене немає, але поразка образлива.

Завдання перед командою на цей матч полягало в тому, щоб взяти м’яч під контроль, позбавити його суперника. Але, повторюся, гол збив нас із пантелику. Було видно, що Динамо почало грати другим номером, відійшло на свою половину поля, і нам було вже дуже складно пройти оборону суперника», – наводить слова тренера Олександрії Dynamo.kiev.ua.

Не вдалось завантажити відео.

Олександрія після матчу проти Динамо має у своєму активі 20 очок та посідає четверту сходинку в турнірній таблиці чемпіонату України. 13 листопада  Олександрія проведе наступний матч проти Вереса.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт