УПЛ

«Хлопцям не вистачило сил»: Максимов пояснив фіаско Дніпра-1 у матчі проти Кривбасу

Переглядів 2478
Віктор Глухенький
1 голос
Юрій Максимов. Фото: СК Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Юрій Максимов прокоментував підсумок поєдинку 12-го туру української Прем'єр-ліги проти криворізького Кривбаса (0:3).

Попри розгром у Кривому Розі (0:3), після гри з Кривбасом Юрій Максимов своїх підопічних сильно не критикував, відзначивши насичений графік (три поєдинки за сім днів), який позначився на фізичному стані багатьох гравців. 

«На мою думку, хлопцям  не вистачило сил. Після двох попередніх матчів вони були дуже втомлені. Хотів би, щоб ми забивали. І моменти були – у Гуцуляка та пенальті. Могли й не в «суху» програти.

Команда не кожен матч виграє, є й поразки – все це треба розуміти та прийняти. Потрібно рухатися далі, адже попереду ще багато ігор», – цитує слова Максимова з післяматчевої пресконференції пресслужба СК Дніпро-1. 

  • Після поразки від Кривбаса Дніпро-1 має 21 заліковий пункт і перебуває на четвертому щаблі в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • В 13-му турі команда Юрія Максимова вдома прийматиме вдома Олександрію. Поєдинок заплановано на 6 листопада. Початок гри о 17:00.
  • Посеред тижня, 1 листопада, Дніпро-1 у Львові зіграє відкладеним матч 5-го туру проти місцевого Руха. Поєдинок розпочнеться о 18:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт